Sjukgymnast Sundbyberg - Hitta och boka behandling

Bor eller jobbar du i Sundbyberg har du ingen anledning till att söka en sjukgymnast längre bort än så för att få behandling. Du hittar flera bra sjukgymnaster i Sundbyberg som kan hjälpa dig med din rehab och se till att du blir återställd. Tänk på att det är fördelaktigt om du bokar en tid hos en sjukgymnast så tidigt som möjligt från att du börjar uppleva värk eller problem med din rörelseförmåga. Ofta kan du boka tid hos en sjukgymnast i Sundbyberg genom att besöka deras hemsida för att göra en onlinebokning. Har du dock frågor eller funderingar du vill diskutera är det rekommenderat att ringa eller besöka kliniken för att få hjälp med en bokning. Genom vår kartfunktion får du en snabb överblick över vilka kliniker som finns i området, du kan även navigera dig vidare till kliniken hemsida för att läsa på mer om deras behandlingar för att se om det är något som passar dig.

animerad bild över Sundbyberg där det finns sjukgymnaster

Hitta en sjukgymnast i Sundbyberg

Det är viktigt att du hittar rätt klinik för din behandling för att få optimala förutsättningar för att kunna komma tillbaka och bli helt återställd. Det är därför viktigt att du undersöker ifall sjukgymnasterna i Sundbyberg verkligen kan erbjuda dig den behandling du behöver. De kliniker som tillgängliga hittar du i centrum eller i nära anslutning till de olika kommunikationsförbindelser som finns i Sundbyberg. Eftersom området inte är alldeles för stort så hittar du de flesta klinikerna nära varandra, du hittar till exempel kliniker på gator såsom: Storgatan, Löfströms allé, Prästgårdsgatan och Landsvägen.

Klinikerna har öppet måndag till fredag vilket betyder att du inte har någon möjlighet att få behandling under helger. Klinikerna har till stor del öppet på vardagar mellan klockan 08.00 på morgonen till klockan 17.00 på eftermiddagen. Behandlingarna är ofta mellan 45 minuter till 1 timme, det betyder att du enkelt kan få din behandling under arbetstid om du har möjlighet till att flexa på arbetstimmarna. Det är viktigt att du tar behandlingen på stort allvar och genomför samtliga behandlingstillfällen för att bli helt återställd, din sjukgymnast kommer att gå igenom din vårdplan och förklara vad som förväntas från dig.

Tycker du att klinikerna inte passar dig i det här området kan du alltid leta efter en sjukgymnast i Stockholm som är mer lämpad till att hjälpa dig med din rehab.

Få rätt behandling

Beroende vad du har råkat ut för eller om du vill besöka en sjukgymnast i förebyggande syfte så är det viktigt att få rätt typ av behandling. Antalet sjukgymnaster i Sundbyberg är begränsade även om de kliniker som finns där har gedigen erfarenhet. För att få rätt behandling är det viktigt att du är ärlig och specifik när du beskriver dina symptom. Sjukgymnasten du besöker kommer att arbeta fram en vårdplan med dig utefter dina förutsättningar. För att denna vårdplan ska bli så bra som möjligt är det viktigt att du återkopplar tydligt när du genomgår olika typer av tester. Fråga gärna efter klinikens specialistområden och ifall sjukgymnasten du träffar har rätt erfarenhet. Det kan vara bra att veta om att kliniken till exempel har erfarenhet eller kunskap kring idrottsrelaterade skador ifall det är aktuellt för dig. Målet är alltid att du som patient ska återfå din förmåga oavsett vad det gäller. För att uppnå detta är det viktigt att ha ett nära samarbete med din sjukgymnast för att få rätt behandling.  

Tänk på att sjukgymnaster i Sundbyberg kan hjälpa dig med ergonomin och akupunktur. Det är även så att viss typ av rehabiliteringsträning sker genom gruppträning. Detta kanske passar dig som känner en extra motivation när fler personer är delaktiga i träningen. Detta är något du och din sjukgymnast kommer fram till genom er dialog.

Gäller frikort hos sjukgymnaster i Sundbyberg?

Det som avgör ifall frikort gäller hos sjukgymnaster i Sundbyberg är ifall de är anslutna till landstinget eller inte. Just denna faktor har stor betydelse då den påverkar din ekonomi olika mycket baserat på hur många behandlingar du behöver hos din sjukgymnast för att bli återställd. Det finns sjukgymnaster i Sundbyberg som är anslutna till landstinget och ifall du bestämmer dig för att besöka en utav dessa för att få behandling så kostar varje behandlingstillfälle 200 kronor. Frikort fungerar som så att om du betalar 1100 för sjukvård under loppet av ett kalenderår så får du ett frikort för resten av 12 månadersperioden. För dig som behöver gå till en sjukgymnast flera gånger kan detta vara bra att hålla koll på för att hålla nere kostnaden så mycket som möjligt för din rehab. Det är viktigt att komma ihåg att du fortfarande blir debiterad för uteblivna besök även om du har kommit upp i maxbeloppet för att få ett frikort, var därför ute i god tid och avboka dina besök ifall du har fått förhinder.

På webbplatsen

Kontakta oss

© Copyright 2020 Sjukgymnaststockholm.se