Sjukgymnast Södermalm - Hitta och boka behandling

Söker du efter en sjukgymnast på Södermalm? Det finns många sjukgymnaster på Södermalm som besitter stor kunskap och erfarenhet inom fysioterapin. På Södermalm finns både mindre och större kliniker som har olika specialistområden. Genom vår karta får du snabbt en överblick över vilka kliniker som finns tillgängliga. Det enda du behöver göra är att jämföra och välja en klinik som passar dig för att komma igång med din rehabilitering.

animerad karta med kliniker

Hitta en sjukgymnast på Södermalm

Det kan vara smart och tidsbesparande att välja en klinik nära där du bor eller arbetar på Södermalm, det kan vara avgörande för att hålla igång motivationen under rehabiliteringsperioden. Sjukgymnaster på Södermalm finns utspridda över hela området men det kan vara klokt att hitta en som har rätt erfarenhet och kunskap om just ditt tillstånd. Du hittar sjukgymnaster på platser och gator såsom Slussen, Medborgarplatsen, Åsögatan, Hornsgatan och många fler platser. Väljer du en sjukgymnast på Slussen har du möjlighet till bra kommunikationer såsom tunnelbana och bussar. Innan du bestämmer dig för en sjukgymnast på Södermalm kan det vara bra att besöka en eller flera kliniker för att få konsultation och en vårdplan som man känner sig nöjd och trygg med.

Behandlingstyper hos en sjukgymnast

Det är viktigt att komma ihåg att sjukgymnaster kan använda sig utav olika behandlingsmetoder för att hjälpa dig att nå dina mål. Några behandlingstyper som sjukgymnaster på Södermalm utför är:

  • OMT / OMI
  • Medicinsk träningsterapi
  • MDT – McKenziemetoden
  • Idrottsmedicin
  • Akupunktur
  • Fokuserad stötvågsbehandling

När du hittat en sjukgymnast som du känner dig nöjd med kommer den att ta fram en behandlingsplan, även kallad vårdplan, för dig. I vårdplanen kan din sjukgymnast rekommendera flera olika behandlingstyper för att du ska bli frisk och nå dina mål. Oavsett om du väljer en klinik på Södermalm eller en annan sjukgymnast i Stockholm är det rekommenderat att få fram en tydlig prisbild av vad det kommer kosta att fullfölja behandlingen. 

På webbplatsen

Kontakta oss

© Copyright 2020 Sjukgymnaststockholm.se